Sommartävlingen 2016

Nu är det snart dags för årets stora tävling!
Torsdag den 14/7 kör vi igång med ponnytävling med distriktsmästerskap, och fortsätter med 3-dagars nationell tävling för häst med spännande klasser upp till 140.

Som vanligt behöver vi allas hjälp för att kunna arrangera tävlingen på bästa sätt! Den närmsta veckan finns mycket att göra som kan utföras när som helst av vem som helst som har tid, vi behöver just din hjälp! Är du på näset när ditt barn rider, eller känner att det vore trevligt att spendera lite tid i solen och samtidigt göra en god gärning för klubben? Kontakta oss! Här är några av de saker som finns att göra närmast:

  • Röja ogräs runt insidan tävlingsbanan (kontakta Larsa på 070-522 80 14 för kod och instruktion till röjsågen)
  • Måla staketet runt tävlingsbanan
  • Nästa vecka (tävlingsveckan) ska de mobila boxarna spånas, ca 150 spånbalar ska ut. Ju fler händer desto lättare!
  • Vi skulle behöva hjälp av någon som är lite snickarkunnig (inget avancerat), kontakta Jenny (073-8441356) för mer info.
Vi behöver fortfarande fylla upp med funktionärer. Det finns olika uppgifter, till exempel parkeringsvakt, banpersonal, manuell tidtagning, in- och utsläpp. Dessutom behövs många till cafeterian, och där behövs ingen som helst hästvana! Kontakta Jenny (se ovan) eller Maggan (070-6641717) för att bli uppskriven på funktionärslistan.

På onsdag den 13/7 ska allt färdigställas för tävlingen. Banan ska byggas, cafeterian ska ordnas, framhoppningen ska göras i ordning. Vi samlas klockan 16 . Välkomna!

Nyhetsarkiv